Поліцейський начальник Варченко пояснив імовірну причину звинувачення в домаганнях

Поліцейський начальник Варченко пояснив імовірну причину звинувачення в домаганнях

Укрінформ
Заступник начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко спростовує інформацію про те, що домагався київської студентки Наталії Бурейко.

Про це він написав в Facebook.

«7 листопада я і моя сім'я зазнали жахливої інформаційної атаки. Прокоментую ключові моменти. Я, Олександр Варченко, ніколи не був знайомий і не вів ніяких листувань ні в яких месенджерах з Наталією Бурейко», - написав Варченко.

Він заявив, що не виключає, що хакерами був створений акаунт з використанням його фотографій «і з нього велося це провокаційне листування з Наталією Бурейко».

«Думаю, що ця інформаційна атака пов'язана з тим, що моя цивільна дружина Ольга Варченко займає пост першого заступника глави Держбюро розслідувань і багатьом стала кісткою в горлі. Про провокації і брудні медійні атаки вона заявляла публічно буквально нещодавно. Підозрюю, що це тільки початок», - додав Варченко.

Читайте також: Вайнштейна звинуватили в домаганнях до неповнолітньої моделі

Він підкреслив, що готовий надати вичерпні свідчення правоохоронним органам за фактом «цієї провокації, про що мною зроблена відповідна заява».

«Я люблю свою сім'ю і не дозволю нікому використати моє ім'я в цілях підлих провокацій», - уточнив Варченко.

Раніше студентка Наталія Бурейко написала в Facebook, що Олександр Варченко нібито домагався її.

Фото: Фейсбук Олександра Варченка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-