Вайнштейна звинуватили в домаганнях до неповнолітньої моделі

Вайнштейна звинуватили в домаганнях до неповнолітньої моделі

Укрінформ
Колишня модель з Польщі подала до суду Манхеттена позов про сексуальні домагання проти американського продюсера Гарві Вайнштейна.

Про це повідомляє Page Six.

"Актриса-початківець розповіла, що коли їй було 16 років, зганьблений кіномагнат Гарві Вайнштейн здійснив сексуальний напад на неї в Нью-Йорку...", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, жінка, чиє справжнє ім'я не називається, а в позові вона фігурує як Джейн Доу, стверджує, що в 2002 році, коли їй було 16 років, продюсер запросив її на діловий обід, щоб обговорити її майбутню кар'єру, після чого намагався силоміць схилити до сексу. Після цього випадку Вайнштейн домагався дівчини ще протягом десяти років.

Вона стала вже десятою жертвою в колективному позові про домагання проти Вайнштейна.

Юристи продюсера поки ніяк не прокоментували нові звинувачення.

Читайте також: Нові епізоди у справі Вайнштейна тягнуть на довічне

Як відомо, скандал навколо Гарві Вайнштейна вибухнув у жовтні 2017 року. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Про претензії різної тяжкості до продюсера заявили близько 80 жінок. За деякими з цих випадків Вайнштейну пред'явили звинувачення. Він визнав факти неналежної поведінки, проте як і раніше відкидає звинувачення в сексуальних діях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-