Власники авто на єврономерах продовжують мітингувати під Радою

Власники авто на єврономерах продовжують мітингувати під Радою

Фото
Укрінформ
Власники автомобілів із іноземною реєстрацією 8 листопада продовжують акцію біля будівлі Верховної Ради з вимогою спростити та здешевити ввезення автомобілів з-за кордону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як пояснюють самі учасники мітингу, ніч, проведена на вулиці Грушевського, минула спокійно та без провокацій. Загалом вони налаштовані на мирне продовження акції у четвер.

Обабіч дороги припарковано кількасот автомобілів і встановлено намети із символікою "Автоєвросила". Водночас на площі Конституції встановлено намет "Автоєвросили", а також зібралися люди із відповідними прапорами.

Власники авто на єврономерах продовжують мітингувати під Радою/ Фото Володимира Тарасова

Рух автотранспорту по Грушевського дещо ускладнений, але поки не заблокований.

Водночас правоохоронці посилили охорону по периметру будівлі парламенту.

Читайте також: “Євробляхери” залишаються під Радою, Грушевського досі заблокована

"Автоєвросила" вимагає перегляду формули розрахунку акцизу у законопроектах №8487, №8488 про розмитнені авто, зокрема не враховувати вік автомобіля.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер на пленарному засіданні ВР депутати перейдуть до розгляду законопроектів №8487 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» та №8488 «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-