Кличко розповів про реалізацію проектів метро на Троєщину та Виноградар

Кличко розповів про реалізацію проектів метро на Троєщину та Виноградар

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив Київського метрополітену з Днем метро та вручив кращим фахівцям подяки міського голови за сумлінне виконання професійних обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба КМДА

«Вітаю весь ваш великий колектив з професійним святом – Днем Київського метрополітену. 58 років тому у житті столиці відбулася дуже важлива подія – пуск перших п’яти станцій метро. Сьогодні їх 52! Але перед нами стоїть не менш серйозне завдання – прокласти лінії метро на Виноградар і Троєщину. Аби зробити життя сотень тисяч киян комфортнішим", - зазначив Кличко.

Мер нагадав, що наразі відбувається тендер на будівництво метро на Виноградар. І місто докладає максимум зусиль, щоб 2019-й став роком відновлення і розвитку столичного метрополітену. Також сьогодні тривають переговори з китайським консорціумом щодо проекту метро на Троєщину.

Разом з тим, Кличко зауважив, що в результаті підвищення тарифів на перевезення у громадському транспорті у липні цього року був віднайдений і ресурс для підвищення зарплати співробітникам метрополітену на 25%.

Кличко подякував колективу підприємства за сумлінну працю, недоспані ночі, відданість професії та відданість столиці України.

Читайте також: Мер Києва взяв участь у відкритті Veteran Hub

«І вдень, і вночі ви робите велику і важливу роботу. Щоб 1,5 мільйона пасажирів щодня, скориставшись метро, могли швидко доїхати на роботу чи у своїх справах. А щороку ви перевозите півмільярда пасажирів! Це колосальні цифри!» – зазначив він.

Кличко вручив подяки міського голови за сумлінне виконання посадових обов’язків шести найкращим співробітникам комунального підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-