У садочках і школах Києва встановили камери спостереження і відеореєстратори

У садочках і школах Києва встановили камери спостереження і відеореєстратори

Укрінформ
Столичною владою встановлено у дитсадках та школах Києва понад 2 тисячі камер відеоспостереження та більше тисячі відеореєстраторів.

Про це під час брифінгу розповів директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Київської міської державної адміністрації Юрій Назаров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Один із проектів Kyiv Smart City - це "Безпечна столиця", і коли ми розпочинали цей проект, перше завдання, яке ставив мер, - забезпечення безпеки у соціальних закладах, це насамперед дитячі садки, школи, лікарні, музеї і театри. На даний момент у нас у всіх дитячих садках і школах, це близько тисячі об’єктів, встановлено 2006 камер відеоспостереження і 1211 відеореєстраторів", - сказав Назаров.

Читайте також: Зубко відкрив два новітні садочки-«вулики» на Дніпропетровщині

Він зазначив, що камери підключені до загальноміської системи відеоспостереження, яка дає можливість в режимі онлайн відстежувати те, що відбувається, та зберігати відеоархів.

"У минулому році була неприємна подія, коли у дитячому садку №606 була викрадена дитина, і саме завдяки системі відеоспростереження вдалося протягом одного дня знайти зловмисницю і повернути дитину", - зазначив столичний чиновник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-