Двом районам Києва підняли тарифи на опалення та гарячу воду

Двом районам Києва підняли тарифи на опалення та гарячу воду

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, підвищила тарифи на опалення та гарячу воду для споживачів Дарницької ТЕЦ (ТОВ "Євро-реконструкція) у м. Києві.

Про це стало відомо під час засідання Комісії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, централізоване опалення для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії подорожчало з 1181,85 до 1225,19 грн за ГКал - на 3,68%.

Централізоване опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії подорожчало з 31,42 до 32,58 грн за квадратний метр на місяць - на 3,69%.

Гаряча вода, за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання, для споживачів Дарницької ТЕЦ коштуватиме 73,53 грн за кубометр замість 70,56 грн, зростання становить 4,04%.

Читайте також: Кличко сказав, скільки киянам ще чекати тепла в будинках

А централізоване постачання гарячої води за відсутності рушникосушильників коштуватиме 67,93 грн за кубометр замість 65,15 грн, тариф підвищився на 4,09%.

Усі тарифи вказані з ПДВ.

Як повідомлялося, Дарницька ТЕЦ постачає тепло промисловим підприємствам та житловим масивам Дніпровського та Дарницького районів столиці. Станція опалює близько 8% житлової площі Києва. Основне проектне паливо станції — вугілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-