У Києві курсанти склали поліцейську присягу

У Києві курсанти склали поліцейську присягу

Фото
Укрінформ
Присягу працівника поліції склали майже 600 курсантів Національної академії внутрішніх справ. Церемонія відбулася біля Меморіалу загиблим правоохоронцям на Солом'янський площі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вітаючи першокурсників, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров наголосив, що одним з пріоритетів реформи поліції є якісна підготовка кадрів.

Присягу працівника поліції склали майже 600 курсантів / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

"Поліцейські - це не тільки нова форма і нові атрибути. Це, у першу чергу, знання і навички, які будуть використовуватися у повсякденній роботі на службу народу і державі", - сказав він.

У свою чергу, ректор академії Володимир Чернєй зазначив, що серед сьогоднішніх першокурсників є майбутні слідчі, працівники кримінальної поліції, а також психологи. Після закінчення навчання студенти будуть направленні на проходження служби у територіальні підрозділи Нацполіції і Міністерства внутрішніх справ.

Читайте також: Полторак обіцяє з нового року активно реформувати військову освіту

За словами ректора, наразі в академії також готують персонал для підрозділів швидкого реагування КОРД, миротворчих місій ООН та ОБСЄ.

Загалом, зазначив Чернєй, академія внутрішніх справ співпрацює з міжнародним організаціями, навчальними закладами та науковими установами двадцяти країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-