Полторак обіцяє з нового року активно реформувати військову освіту

Полторак обіцяє з нового року активно реформувати військову освіту

Укрінформ
Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак привітав танкістів з професійним святом - Днем танкових військ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Особливо я хочу привітати молодих хлопців, які стоять сьогодні у строю. Ви вибрали найкращу справу — захищати свою країну, своїх близьких, своє майбутнє. Головне завдання керівництва інституту, викладачів та курсантів — не просто вдосконалити матеріально-технічну базу, але й добре вивчити досвід, здобутий під час бойових дій. Тисячі наших рідних і близьких людей віддали життя і здоров’я, щоб сьогодні ми могли знаходитися на цьому святі. Ще багато потрібно чого зробити — нам потрібно змінювати підходи до підготовки особового складу", - сказав Полторак. 

Читайте також: Російські пранкери намагалися спровокувати Полторака - Міноборони

Він зазначив, що з нового року переходимо до активної фази реформ військової освіти: і саме два вищих військових навчальних заклади — Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Військовий інститут танкових військ «Харківський політехнічний інститут» знаходитимуться в авангарді зазначених реформ та змін, зазначив Полторак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-