У розширення терміналу

У розширення терміналу "А" в Жулянах інвестор вкладе 630 мільйонів

Фото, відео
Укрінформ
У Міжнародному аеропорту «Київ» ім. Сікорського розпочинається реконструкція та розширення терміналу «А». Інвестор вкладе 630 млн грн у будівництво.

Про це на брифінгу повідомив засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Півроку тому акціонери ухвалили рішення вкласти, проінвестувати 630 млн грн у будівництво нового терміналу. Він буде побудований для того, щоб не збільшити потік пасажирів, а зробили комфортним їх перебування там",- сказав він.

У Міжнародному аеропорту «Київ» ім. Сікорського розпочинається реконструкція / Фото: Стаховський Дмитро, Укрінформ

Як зазначив голова ради директорів аеропорту Денис Костржевський, роботи планують вести протягом наступних декількох місяців. "Сподіваюся, що у травні 2019 року ми будемо з вами перебувати вже не тут, а у прибудованій частині терміналу, яка дозволить збільшити кількість метрів терміналу А", - сказав він.

Читайте також: Лоукост-авіаперевізники в Україні: усе про ціни, напрямки, умови та правила

Вони розраховують на те, що розширення площі терміналу на 9,5 тисяч кв. метрів дозволить збільшити його пропускну здатність удвічі.   Інвестори Міжнародного аеропорту «Київ» прагнуть створити максимально комфортні умови для пасажирів і авіакомпаній, адже столичний аеропорт є одним з найяскравіших прикладів ефективної реалізації програми державно-приватного партнерства.

Хмельницький запевнив, інвестори розраховують, що розширення інфраструктури аеропорту значно підвищить комфорт киян та гостей міста. Понад два мільйони пасажирів скористалися послугами аеропорту "Київ" з початку 2018 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-