На станції метро “Осокорки” створять патріотичний мурал

На станції метро “Осокорки” створять патріотичний мурал

Укрінформ
На «Осокорках» розпочато реалізацію художнього проекту More than Us, яким передбачено створення монументального настінного розпису станції.

Про це повідомили у прес-службі Київського метрополітену.

«Ціль проекту - об'єднання народу, підняття національного духу та патріотизму через призму художньої візуалізації міцності України з елементами соціальних цінностей. Митці хочуть звернути увагу на проблему територіальної цілісності України та підвищення її іміджу у сфері сучасного мистецтва на світовій арені», - йдеться у повідомленні.

Концепт муралу складається з поєднання восьми поглядів митців світового рівня, їх креативного бачення та думок на актуальні теми, що стосуються безпосередньо українського народу.

Читайте також: У Варшаві відкрили першу українську стріт-арт галерею

Створення проекту починають митці Аполло Торес (Бразилія), який відомий своїми роботами у таких містах як Нью-Йорк, Сан-Паулу, Мілан, Рим, Гельсінкі і в багатьох інших; та Метью Доун (Бельгія) - знаний своїми муралами в усьому світі.

Проект здійснюється за підтримки Міністерства інформаційної політики України та сприяння Київської міської державної адміністрації.

Завершення муралу планується 25 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-