До Києва з’їхалися хірурги

До Києва з’їхалися хірурги

Фото
Укрінформ
У Києві розпочав роботу ХХІV з’їзд хірургів України, присвячений 100-річчю з дня народження академіка О.О. Шалімова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Захід триватиме до 28 вересня 2018 рік. У роботі з’їзду беруть участь 2000 учасників, зокрема, й з інших країн світу. Це - загальні хірурги, серцево-судинні хірурги, трансплантологи, дитячі хірурги, пластичні хірурги та комбустіологи, ендокринологи.

У Києві відбувся ХХІV з'їзд хірургів України / Фото: Аніщенко Сергій, Укрінформ

Під час з’їзду пройдуть пленарні засідання, присвячені лікуванню вогнепальних ушкоджень, пов’язаних із воєнними діями, сучасним технологіям хірургічної корекції патології органів травлення, аналізу сучасного стану хірургічної допомоги населенню та завдань з поліпшення її організації та розгляду організаційних питань. Провідні фазівці галузі проведуть секційні засідання, присвячені раннім післяопераційним ускладненням, сучасному стану та проблемам серцево-судинної, дитячої, ендокринної, баріатрічної, пластичної хірургії та комбустіології і трансплантології. Також буде заслухано звіт президії правління Асоціації хірургів України та відбудеться обрання її нового складу.

Читайте також: Гройсман хоче, аби губернатори відзвітували, чи є ліки у лікарнях

З’їзд організували МОЗ України, НАМН України, Національний інститут хірургії і трансплантології ім. О.О.Шалімова та Асоціація хірургів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-