У Києві - день жалоби за загиблим на Донбасі земляком

У Києві - день жалоби за загиблим на Донбасі земляком

Фото
Укрінформ
У Києві під Стелою на Майдані Незалежності попрощалися із загиблим на Донбасі 35-річним командиром відділення 1-ї мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А2167  Володимиром Матвієнком.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, із трагічно загиблим командиром прийшли попрощатися  його рідні, побратими по службі та всі небайдужі кияни.

Київська міськадміністрація з цього приводу оголосила 22 вересня днем жалоби у столиці.

На знак скорботи за загиблим у цей день на всій території міста приспущено Державний прапор України із чорною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Столичним підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності рекомендовано обмежити проведення розважальних заходів, концертів, спортивних змагань або оголосити хвилину мовчання до початку заходів, у разі неможливості їхнього обмеження.

Також рекомендовано підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності Києва долучитись до вшанування пам’яті загиблого Володимира Матвієнка та вивісити на приміщеннях Державні прапори України з чорними стрічками.

У Києві попрощалися із військовослужбовцем Володимиром Матвієнком / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Сержант 72-ї окремої механізованої бригади Володимир Матвієнко загинув 18 вересня близько 23.00 в районі селища Луганське Донецької області внаслідок осколкових поранень, отриманих під час мінометного обстрілу найманцями РФ позицій ЗСУ. 

Володимир Анатолійович Матвієнко народився 12.12.1982 року у Києві. Навчався у школі №55, останній рік перебував у складі ЗСУ. 

Поховають Героя на Берковецькому кладовищі Києва. У нього залишились батьки, у яких він був єдиним сином. 

Нагадаємо, що у травні цього року Київрада ухвалила рішення, за яким День жалоби оголошується у столиці під час поховання киян, які загинули, обороняючи та стримуючи збройну агресію Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-