В Українському домі відкрили виставку

В Українському домі відкрили виставку "Читай.UA"

Фото, відео
Укрінформ
У Києві в Українському домі відкрилася книжкова виставка до Дня знань "Читай.UA".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на виставці представлена різноманітна література для дітей та дорослих.

Олег Наливайко
Олег Наливайко

"Зверніть увагу, яка якість наших не тільки роботи авторів, не тільки професійність видавців, а й роботи друкарів-поліграфістів, адже у суспільства починається дискусія: чи здатна наша поліграфічна галузь забезпечити якісно та кількісно випуск книжок, зокрема, підручників. Я абсолютний прихильник того, що і технічно, і професійно у нас є всі можливості. І не треба нам за кордоном шукати цього щастя", - зазначив під час офіційного відкриття виставки голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Директор "ТДС Експо" Наталія Ключник, яка є упорядником виставки "Читай.UA", в коментарі Укрінформу зазначила, що у заході беруть участь понад 70 вітчизняних видавців та авторів, які презентують свої книжкові видання.

Читайте також: У Києві презентували книгу про єврейське кіно

"Видавництва також організовують автограф-сесії, запрошують авторів книг... У нас передбачена насичена програма на ці 4 дні", - зазначила Ключник.

За її словами, під час виставки у "Літературному салоні" відбуватимуться презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

1 вересня, о 17.00 планується також благодійний творчий вечір Олексія Мочанова та гурту "Акустичні люди".

Також під час офіційного відкриття виставки Наливайко вручив нагороди лауреатам Премії ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності 2018 року.

Виставка працюватиме з 30 серпня до 2 вересня з 11.00 до 20.00. Вхід вільний.

Фото Інни Бородаєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-