Центр Києва закриють для паркування з 23 по 24 серпня

Центр Києва закриють для паркування з 23 по 24 серпня

Укрінформ
У центрі Києва 23-24 серпня діятиме заборона паркування через підготовку та святкування Дня Державного прапора України та 27-ї річниці незалежності України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської держадміністрації.

Так, тимчасово не функціонуватимуть паркувальні майданчики на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до Європейської площі), бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Читайте також: До Дня Незалежності обмежать рух низкою вулиць

Міська влада також попереджає, що 23-24 серпня передбачені тимчасові зміни транспортного руху у зв’язку зі святковими заходами.

Зокрема, із 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня буде заборонено рух транспортних засобів на час монтажу/демонтажу конструкцій, необхідних для проведення легкоатлетичного пробігу «Забіг у вишиванках» на Русанівському бульварі.

23 серпня із 07:00 до закінчення заходів буде заборонено рух транспорту на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до алеї Героїв Небесної Сотні) під час церемонії урочистого підняття Державного Прапору України біля адміністративної будівлі Київської міської ради.

Читайте також: Військова техніка і літаки: у Києві пройшла репетиція параду

24 серпня із 07:00 до закінчення заходів заборонять рух транспорту під час військового параду на вул. Великій Васильківській (вул. Жилянської до вул. Хрещатик) – Бессарабська площа – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності – вул. Хрещатик до Європейської площі.

Читайте також: На День Незалежності прикордонники посилять заходи безпеки

Також тимчасово на час підготовки та проведення святкових заходів буде внесено зміни в роботу міського пасажирського транспорту, маршрут якого проходить у місцях проведення заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-