Рятувальники розповіли про наслідки негоди у столиці

Рятувальники розповіли про наслідки негоди у столиці

Укрінформ
Загиблих та травмованих внаслідок нічної грози та зливи та підтоплення вулиць у Києві немає.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

"18-19 серпня внаслідок негоди стався ряд подій, для ліквідації яких залучались підрозділи ГУ ДСНС України у. м. Києві. Рятувальники надавали допомогу постраждалому від негоди населенню. На даних подіях загиблих та травмованих немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники пізно ввечері 18 серпня на проспекті Перемоги (біля станції метро "Святошин"), відбуксирували автомобіль із дощового затору.  На вул. Академіка Паладіна також надавалась допомога по відбуксируванню автомобіля; на вул. Івана Федорова   відбуксирували 3 автомобіля із дощового затору. На вул. Автозаводська, 39, рятувальники  відкачували воду із проїжджої частини та відбуксирували автомобіль. На вул. Вишгородська, 50-Б, прибрано дерево навпроти під'їзду.

Читайте також: У Кличка розповіли, де негода "погуляла" найбільше

Як повідомлялося, столичні комунальники працюють на ліквідуванні наслідків учорашньої зливи: чистять дороги від багнюки та прибирають повалені дерева з тротуарів та проїжджих частин. За словами заступника директора департаменту міського благоустрою КМДА Тараса Панчія, у Києві було два критичні місця підтоплень - біля "Гулівера" та на площі Перемоги, де великий потік води ішов з бульвару Шевченка.

Вчора ввечері у Києві вдруге за тиждень злива спричинила справжній потоп, було затоплено багато автівок, зупинявся міський транспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-