У Кличка розповіли, де негода

У Кличка розповіли, де негода "погуляла" найбільше

Укрінформ
Столичні комунальники працюють на ліквідуванні наслідків учорашньої зливи: чистять дороги від багнюки та прибирають повалені дерева з тротуарів та проїжджих частин. Проте на цей час заблокованих маршрутів транспорту у столиці немає.

Про це повідомив заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій у коментарі телеканалу "112 Україна".

"Вже немає перекритих і заблокованих ділянок, всі ділянки розчищені. Зараз комунальні служби прибирають грязюку, те, що залишилось після води. Немає заблокованих маршрутів громадського транспорту, він рухається за звичайним графіком, жодних зупинок у зв'язку з цією навалою води не відбулося. На цей момент усе в нормі", - заявив Панчій.

За його словами, вночі у Києві найбільше затопило площу біля "Гулівера", а також площу Перемоги біля цирку.

Читайте також: “Найпотужніша атмосферна пляма”, або Що за “звір” завітав вночі до Києва?

"У нас було дві критичні локації. Перша - це біля "Гулівера". Також підтоплення відбулося на проспекті Перемоги - там великий потік води ішов з бульвару Шевченка, там був підтоплений трохи підземний перехід. Але комунальні служби уже все ліквідували, зараз ми прибираємо вулиці від болота, техніка на місці", - поінформував Панчій.

Як повідомлялося, вчора ввечері у Києві вдруге за тиждень злива спричинила справжній потоп. Зокрема, біля "Гулівера" машини затопило майже повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-