У Києві на Осокорках затримали майже півсотні озброєних молодиків

У Києві на Осокорках затримали майже півсотні озброєних молодиків

Фото
Укрінформ
Поліцейські у Києві запобігли конфлікту біля будови у Дарницькому районі. До управління поліції доправляють кілька десятків молодиків спортивної зовнішності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Під час патрулювання поліцейські помітили, що на Осокорках зібралося близько 80 чоловіків спортивної зовнішності, при цьому правоохоронці побачили, що у них є спецзасоби. Цю інформацію патрульні відразу передали у чергову частину поліції Києва. Аби запобігти можливим правопорушенням, на місце події направили спепризначенців, наряди патрульних та по тривозі був піднятий особовий склад територіального управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

За словами тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктора Нечитайла, щойно прибули правоохоронці, молодики почали розбігатися у різні сторони, однак поліцейські затримали близько 40 осіб.

Читайте також: Поліція завела справу через бійку із стріляниною біля ринку в Києві

"На місці ми побачили, що вони мають спецзасоби – щити, гумові палиці і навіть зброю. Їх доправляють до управління поліції для проведення ретельної перевірки та надання пояснень щодо причин їх збору у вказаному місці", - зауважив Нечитайло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-