В КМДА вважають, що сміття у дворах побільшало через ремонти

В КМДА вважають, що сміття у дворах побільшало через ремонти

Укрінформ
У випадку накопичення сміття у дворах кияни можуть звертатися на гарячі лінії Центральної диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства 1557 та в "Контактний центр міста Київ 1551".

Про це під час прес-конференції поінформував заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"У таких випадках людям потрібно звертатися на гарячі лінії - 1557, 1551 і до Київкомунсервісу, буде працювати інспекція. Тому що, окрім сміття у контейнерах, є ще великогабаритне сміття. Зараз ми маємо ситуацію, коли 12% від сміття, яке накопичується - це великогабаритне. А ми бачимо по факту, що у нас у дворах набагато більше такого сміття, наприклад через те, що люди роблять ремонти. У нас є загальна статистика, що до 20% доходить  сміття. Зараз є проблема, що ці 7-8% повинні знайти джерела для їх вивезення. І це ситуація, з якою ми зараз працюємо", - зазначив Пантелеєв.

 "Тому  ми звертаємося до громадян: повідомляйте міську адміністрацію, гарячі служби міської адміністрації про такі випадки, де у дворах є накопичення великогабаритного сміття, ми будемо втручатися і виправляти цю ситуацію", - додав Пантелеєв. 

Читайте також: В КМДА пояснили, як розраховуватимуть новий тариф на вивезення сміття

Крім цього, можна звертатися до Центрів комунального сервісу, які працюють у кожному районі міста, сказав чиновник. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-