Вулична злочинність, угони, наркотики, зброя: нагальні проблеми столиці

Вулична злочинність, угони, наркотики, зброя: нагальні проблеми столиці

Укрінформ
За участі прокурора міста Києва Романа Говди та начальника ГУ НП України в м. Києва Андрія Крищенка відбулася спільна нарада щодо стану протидії злочинності у столиці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Вулична злочинність, угони автотранспорту, інші тяжкі злочини проти власності, незаконний обіг наркотиків та зброї залишаються найболючішими питаннями для столиці. Кількість таких злочинів не зменшується, а розслідування проводяться вкрай повільно», - зауважив прокурор міста Києва.

Читайте також: У Києві судитимуть банду, яка збувала наркотики через "закладки"

Говда зазначив, що незважаючи на позитивні тенденції у роботі правоохоронних органів столиці, стан розслідування окремих категорій злочинів потребує невідкладного реагування.

Прокурор міста Києва також окремо наголосив на необхідності активізувати роботу правоохоронних органів з розкриття злочинів у сфері державної та комунальної власності, у бюджетній сфері та у сфері земельних відносин.

Говда звернув увагу присутніх на необхідність забезпечення неухильного дотримання конституційних прав громадян на стадії досудового слідства.

Після обговорення інформації усіх учасників заходу керівники столичних правоохоронних відомств узгодили спільні заходи, спрямовані на покращення взаємодії між відомствами та підвищення ефективності їх роботи.

Фото: Прокуратура міста Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-