Служба зайнятості Києва провела ярмарок вакансій для безробітних

Служба зайнятості Києва провела ярмарок вакансій для безробітних

Укрінформ
Київський міський центр зайнятості спільно з українським виробником жіночого одягу ТОВ «VOVK Груп» провели ярмарок вакансій та ознайомили безробітних з наявними вакансіями на підприємстві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила заступник начальника відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Київського міського центру зайнятості Інна Науменко, служба зайнятості постійно співпрацює з низкою українських компанії з метою підбору кадрів та укомплектування вакансій.

«Ми співпрацюємо з «VOVK Груп», зокрема Подільська районна філія центру зайнятості, і є вже певний відсоток працевлаштованих саме на це підприємство. Сьогодні для понад 30-ти безробітних було проведено екскурсію на виробництво, для того щоб вони мали змогу ознайомитися з вакансіями та в майбутньому пройти навчання і отримати роботу», - зазначила Науменко.

Разом з тим, вона зауважила, що найбільше відкритих вакацій на підприємстві для швачок. Їх потреба - близько 80 осіб.

«Центр зайнятості проводить навчання за багатьма напрямками, але саме навчання на швачку наразі у нас немає. Однак це підприємство пропонує навчати осіб самостійно і безробітний під час цього навчання не знімається з обліку, а продовжує отримувати матеріальну допомогу. Тому ми сподіваємося, що після цієї зустрічі поповняться ряди швачок саме цього підприємства з числа безробітних», - зауважила вона.

Читайте також: Служба зайнятості допомагає підібрати працівників для 550 столичних підприємств

Зокрема, співзасновник мережі студій VOVK Тетяна Семенченко провела екскурсію для безробітних на підприємстві та розповіла про затребувані вакансії. За її словами, на виробництво потрібні швачки, закрійники, кравці, комплектувальники, термообробники швацьких виробів, водії.

Вона зазначила, що стажування на підприємстві проходить два тижні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-