Служба зайнятості допомагає підібрати працівників для 550 столичних підприємств

Служба зайнятості допомагає підібрати працівників для 550 столичних підприємств

Укрінформ
Київський міський центр зайнятості співпрацює з понад 550 підприємствами задля пошуку працівників та укомплектування вакансій. 

Про це в коментарі Укрінформу повідомила заступник начальника відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Київського міського центру зайнятості Інна Науменко.

«З початку цього року фахівці-рекрутери співпрацюють з понад 550 підприємствами. За цей час від цих підприємств отримано більше 1500 вакансій, що потребують укомплектування. Завдяки такій співпраці вже працевлаштовано 368 осіб, як із числа безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, так і шукачів роботи відкритого ринку», - сказала Науменко.

Вона зазначила, що наразі ведуться перемовини з іншими великими компаніями, які мають намір співпрацювати зі службою зайнятості в цьому напрямку. 

За словами Науменко, задля наближення послуг до роботодавця та спрощення комунікацій у процесі укомплектування вакансій та підбору персоналу в структурі столичної служби зайнятості створені підрозділи рекрутингу. 

Читайте також: У Міносвіти розповіли, які професії популярні на ринку праці

Пріоритетним напрямком діяльності цих підрозділів є налагодження співпраці з ринкоутворюючими підприємствами столиці для вирішення їх кадрових питань. 

«Рекрутери служби зайнятості здійснюють ефективний та оперативний пошук персоналу відповідно до вимог роботодавця, проводять психодіагностичне тестування у випадку потреби. Багаторічний досвід роботи спеціалістів служби зайнятості свідчить про досконале володіння відповідними методиками та ефективними формами співпраці з роботодавцями», - повідомила вона. 

Науменко зазначила, що підбір персоналу здійснюється не масово, а індивідуально з урахування потреб, побажань та вимог роботодавця. Вона наголосила, що основною метою такого напрямку роботи є знайти для компанії висококваліфікованого фахівця.

У службі зайнятості повідомили, що 87% осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості столиці, мають одну та більше вищу освіту, 44,8% - керівники вищої ланки, 38,4% - професіонали та спеціалісти. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-