"Московська" хресна хода: поліція чітко скоординувала дії, ситуація у Києві спокійна

Фото
Укрінформ
Правоохоронці чітко координували свої дії під час хресної ходи, яку організувала УПЦ МП з нагоди  1030-річчя Хрещення Київської Русі-України, ситуація в Києві наразі спокійна і контрольована.

Про це повідомив у Facebook перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Поліцейські, нацгвардійці та фахівці ДСНС чітко координують свої дії, аби гарантувати безпеку такої кількості людей на вулицях міста. Зранку маршрут хресної ходи перевірили вибухотехніки та кінологи, щоб попередити терористичні акти. Наразі ситуація спокійна та контрольована", - сказав він.

Яровий наголосив, що правоохоронці в такому режимі продовжать нести службу аж до вечора, поки не закінчиться масова акція. Посилені заходи безпеки будуть у столиці ще й завтра, коли з хресною ходою за єдину помістну церкву пройдуть віряни УПЦ Київського патріархату.

Як повідомляв Укрінформ, урочистості з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України заплановано на 27 та 28 липня. 27 липня – хресна хода, організована Українською православною церквою Московського патріархату, а 28 липня - Українською православною церквою Київського патріархату. Очікується, що наймасовішим буде хресна хода, організована УПЦ Київського патріархату.

Читайте також: У Києві пройшла хресна хода УПЦ МП

В урочистостях 28 липня візьме участь Президент України Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-