Відомий у столиці забудовник став заступником Кличка

Відомий у столиці забудовник став заступником Кличка

Укрінформ
Заступником голови КМДА призначено депутата Київської міськради, відомого забудовника - керівника комунального підприємства «Житлоінвестбуд-УКБ» В'ячеслава Непопа.

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення В'ячеслава Непопа заступником голови Київської міської державної адміністрації з 27 липня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

За словами Непопа, на новій посаді він займатиметься розвитком міської інфраструктури.

"Київ динамічно розвивається. Разом із тим, зростають і очікування та вимоги киян. Тому моя робота буде сконцентрована на створенні нової якості міської інфраструктури, коли кожен комунальний об’єкт, який ми вводимо в експлуатацію, повинен виглядати сучасним і відповідати найвищим стандартам якості. У місті чимало вже зроблено, і будемо рухатися далі", – зазначив він.

Читайте також: У КМДА попередили про чергові грози та підтоплення у столиці

В'ячеслав Непоп народився 23 травня 1966 року в Артемівську (Донецька область) у родині технічної інтелігенції. За освітою – авіатор, закінчив Харківський авіаційний інститут. Починаючи з 2002 року, працював директором КП «Житлоінвестбуд-УКБ», яке входить у трійку найбільш успішних комунальних підприємств столиці. Серед проектів КП «Житлоінвестбуд-УКБ» останніх років - реконструкція кінотеатру «Жовтень», реставрація Київського велотреку, школа «Ерудит» на вулиці Тетяни Яблонської, будівництво центру соціальних послуг Святошинського району, оновлення зоопарку та Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр».

До нового призначення - депутат Київської міськради від "Самопомочі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-