Прокуратура розповіла подробиці смертельної ДТП з Hummer у центрі Києва

Прокуратура розповіла подробиці смертельної ДТП з Hummer у центрі Києва

Ексклюзив
Укрінформ
Клопотання про обрання запобіжного заходу водію автомобіля Hummer, який на смерть збив дівчинку в центрі Києва 24 липня, прокуратура направить до Шевченківського райсуду 26 липня.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила речник столичної прокуратури Надія Максимець.

"Зараз вивчаються камери відеоспостереження і встановлюються очевидці події, оскільки саме за їхніми словами він (водій - ред.) намагався втекти. Після проведення слідчих дій і аналізу записів з камер відеоспостереження буде вирішено питання про додаткову кваліфікацію (його дій - ред.), але зараз йому повідомлено (про підозру - ред.) за ч. 2 ст. 286 і готується клопотання, яке ми будемо вносити завтра до Шевченківського районного суду, щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - сказала Максимець.

За її словами, автомобіль Hummer належить не Кирилу Островському, який був за кермом, а іншій людині, особа власника встановлена. "Сьогодні також до кінця дня плануємо внести клопотання до суду про арешт цієї автівки", - уточнила речник.

Читайте також: У Києві водій на Hummer на смерть збив дитину і намагався втекти

Також Максимець додала, що результатів експертиз на встановлення фактів наркотичного або алкогольного сп'яніння у Островського наразі ще немає.

Як повідомлялося, водій автомобіля Hummer збив 24 липня неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди, але згодом його затримали.

ЗМІ повідомили, що водієм, який на смерть збив дівчинку, виявився колишній боксер Кирило Островський.

Фото: Інформатор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-