У столиці сьогодні підсвітять Парковий міст

У столиці сьогодні підсвітять Парковий міст

Укрінформ
Парковий міст через Дніпро, який з'єднує центральну частину Києва з парковою зоною Труханового острова, підсвітять у п'ятницю, 20 липня, на честь 50-річчя Спеціальної Олімпіади.

Як розповів президент Спеціальної Олімпіади України, академік НАН та НАМН України Сергій Комісаренков на прес-конференції "50-річчя Спеціальної Олімпіади - революція інклюзії людей з відхиленням розумового розвитку", яка відбулася в Укрінформі.

«Річниця Спеціальної Олімпіади для осіб з відхиленням розумового розвитку буде відзначатися дуже широко у світі. 70 найбільш знакових споруд на планеті освітлюватимуться червоними променями. У нас ви зможете побачити підсвічений Парковий міст через Дніпро, який з'єднує центральну частину Києва з парковою зоною Труханового острова», - розповів Комісаренков.

Читайте також: Хрещення Русі-України: силовикам доручили гарантувати безпеку

Нагадаємо, 20 липня 1968 року в Чикаго були проведені перші Всесвітні спеціальні Олімпійські ігри. Це найпопулярніша та найбільш масова організація інвалідів у світі.

Спеціальна Олімпіада - міжнародна організація, яка займається питаннями організації спортивних заходів для осіб з розумовими відхиленнями. Основний організатор Спеціальних Олімпійських ігор, які проводяться раз на кожні 4 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-