Хрещення Русі-України: силовикам доручили гарантувати безпеку

Хрещення Русі-України: силовикам доручили гарантувати безпеку

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко доручив правоохоронним органам, зокрема МВС та Нацполіції, гарантувати безпеку громадянам під час заходів з нагоди відзначення 1030-ліття хрещення Київської Русі-України.

На цьому він наголосив під час засідання Оргкомітету з підготовки та проведення відповідних заходів, повідомляє прес-служба Розенка.

«Ми отримали від релігійних організацій, зокрема УПЦ КП, УАПЦ та громадських організацій, звернення про проведення цілої низки масових заходів в рамках відзначення 1030-річчя хрещення Русі, насамперед, 28 липня. Я доручаю правоохоронним органам, і звертаю на це увагу МВС і Нацполіції, гарантувати безпеку громадянам під час проведення цих заходів», - сказав віце-прем'єр-міністр.

Читайте також: Під час святкування 1030-річчя Хрещення Русі обмежать рух транспорту

Він додав, що потрібно зробити все можливе, щоб уникнути будь-якого загострення чи провокацій, щоб усі заходи пройшли мирно і ми показали всьому світу, що українці можуть єднатися і проводити такі заходи всі разом.

Як повідомляв Укрінформ, 24, 27-28 липня у Києві відбудуться заходи з нагоди 1030-ліття хрещення Київської Русі-України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-