Ощадбанк компенсуватиме половину відсотків за кредитами підприємцям Києва

Ощадбанк компенсуватиме половину відсотків за кредитами підприємцям Києва

Укрінформ
Ощадбанк став партнером спільного проекту Київської міської державної адміністрації та Німецько-українського фонду (НУФ) щодо фінансово-кредитної підтримки малого та середнього підприємництва в столиці. 

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

В результаті укладення договору про співпрацю Ощадбанку із КМДА підприємці Києва мають змогу отримати кредит з компенсацією 50% за кредитом», - наголосив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич.

У фінустанові уточнюють, що Договір про співпрацю укладено між Ощадбанком та департаментом промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Відповідно до Положення, затвердженого рішенням Київської міської ради від 21 вересня 2017 року, фінансово-кредитна підтримка надається у вигляді компенсації відсотків за кредитами столичному малому та середньому підприємництву у таких галузях як виробництво, розвиток закладів дошкільної освіти та сфери житлово-комунальних послуг. Завдяки механізму компенсації для кінцевого позичальника відсоткова ставка є найнижчою в Україні. 

Читайте також: Національне агентство підтвердило кредитний рейтинг Сум з прогнозом «стабільний»

У 2018 році на компенсацію за відсотковими ставками виділено 10 млн грн, інформує прес-служба.

«Із збільшенням кількості банків-партнерів Програми зростає і кількість підприємців, що вже скористались можливостями для розвитку власної справи. Учасниками Програми вже стали столичні підприємства-виробники компресійного трикотажу, сувенірної продукції, молочних продуктів, лакофарбової продукції, тощо. Наразі механізм компенсації відсоткових ставок за Програмою працює злагоджено та без перебоїв», - прокоментував директор департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук.  

«Ми раді вітати в колі учасників Програми КМДА та НУФ з компенсації відсотків найбільший банк України - Ощадбанк, який успішно реалізував спільний з НУФ проект з удосконалення процедур та технологій кредитування малих і середніх підприємств в Київському відділенні та продовжує поширювати отримані результати проекту на всі регіони України», - зазначив в. о. керівника НУФ Валерій Майборода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-