На станції Дарниця електричним струмом вбило юнака

На станції Дарниця електричним струмом вбило юнака

Укрінформ
У Києві на станції Дарниця при спробі залізти на цистерну через ураження електричним струмом загинув юнак 1999 року народження.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця" на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні о 1:30 на станції Дарниця в Києві при спробі залізти на цистерну загинув чоловік 1999 року народження", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що "стурбовані травмуванням молоді, зокрема через спробу зробити селфі на вагонах або зазіхання на майно залізниці".

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня у Київській області 15-річний хлопець трагічно загинув від ураження електрострумом, коли намагався зробити фото на верхівці залізничного мосту. Також 1 липня в Києві після удару струмом на даху електропоїзда підліток-зачепер впав на залізничну колію. З опіками понад 50 відсотків тіла його доставили в реанімацію. 

Читайте також: У Києві зачепера вдарило струмом на даху електрички, підліток у реанімації

Станом на кінець травня 2018 року поліція столичної підземки виявила 12 зачеперів, в тому числі п'ять порушників - неповнолітні, які в пошуках екстриму катаються на сцепах і дахах вагонів відкритих ліній метро. Поліцейські провели профілактичну роботу з неповнолітніми та попередили їх про трагічні наслідки такого екстремального виду розваг. На їхніх батьків склали адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 184 за невиконання ними обов'язків з виховання своїх дітей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-