Київ готується до зими: закупив снігоприбиральні машини

Київ готується до зими: закупив снігоприбиральні машини

Укрінформ
Комунальна корпорація "Київавтодор" через тендер у ProZorro закупила 44 снігоприбиральні машини. Переможцем тендеру, що відбувся 26 червня, визначено ТОВ "Укравтозапчастина", яке запропонувало найвигіднішу ціну - 22,110 млн грн (0,5 млн за одну одиницю техніки).

Про це повідомляється на сайті системи електронних торгів ProZorro.

Згідно з оголошенням, столиця закупила в "Укравтозапчастини" 44 снігоприбиральні машини на базі трактора тягового класу 1 з комплектом обладнання: сніговим відвалом, підмітальною щіткою, розподілювачем протиожеледних матеріалів.

Наразі заявлено про намір укласти договір з переможцем. Водночас, триває період, протягом якого результати аукціону можуть бути оскаржені іншими учасниками торгів.

Читайте також: Тендер на реконструкцію Шулявського мосту провели у рамках законодавства - КМДА

У січні 2018 року в Київській держміськадміністрації звітували, що протягом останніх 3-х років «Київавтодор» отримав 107 одиниць спецтехніки, у тому числі 82 одиниці – снігоприбиральної. Це комбіновані машини зі змінним устаткуванням, розкидачі солі та піску, трактори зі спеціальним обладнанням тощо. Серед них і 17 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки «МАN» і «Mercedes», яку в 2016 році столиця отримала як подарунок від уряду Німеччини.

Загалом, до минулого зимового сезону «Київавтодор» підготував 377 одиниць снігоприбиральної техніки. Комунальні керуючі компанії в районах підготували 335 одиниць техніки: 195 тракторів і 140 одиниць малої механізації. Окрім того, на випадок затяжних снігопадів столичною владою було укладено 159 договорів на залучення допоміжної прибиральної техніки організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-