Тендер на реконструкцію Шулявського мосту провели у рамках законодавства - КМДА

Тендер на реконструкцію Шулявського мосту провели у рамках законодавства - КМДА

Укрінформ
Процедура закупівлі «відкриті торги» за предметом закупівлі будівельних робіт та поточного ремонту транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом'янському та Шевченківському районах м. Києва проведена відповідно до закону.

Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, інформує прес-служба відомства. 

«Замовником робіт «Реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом'янському та Шевченківському районах м. Києва» було визначене Комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва». Підприємство провело процедуру тендеру на виконання зазначених робіт згідно з вимогами чинного законодавства у сфері закупівель», - зазначив Давтян.

Він додав, що про початок процедури закупівлі було оголошено у багатьох засобах масової інформації, тому «процедура торгів була максимально публічною».

«Загалом свої тендерні пропозиції подали чотири учасники. За результатами засідання тендерного комітету КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» пропозиції двох учасників відхилено через порушення вимог законодавства у сфері закупівель»,  - пояснив Давтян.

Читайте також: У Дніпровському районі реконструюють фізкультурно-оздоровчий комплекс – КМДА

За його словами, обидва учасники, пропозиції яких були відхилені, зверталися зі скаргами до постійнодіючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель. Проте за результатами розгляду скарг було прийняте рішення відмовити у їхньому задоволенні.

Окрім того, правомірність відхилення пропозицій окремо підтверджена висновками фахівців Державної аудиторської служби України, наголошують  у КМДА.

«Зазначу, що, на жаль, багато сьогодні спекуляцій щодо питання реконструкції Шулявського мосту. І спрямовані вони переважно на те, щоб затягнути початок робіт. Усі ж дії міської влади, наголошую, здійснюються у законодавчому полі», - сказав Давтян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-