Стрілянину по дітях у Вишневому влаштував помічник депутата

Стрілянину по дітях у Вишневому влаштував помічник депутата

Укрінформ
Стрілянину по дітях у Вишневому під Києвом влаштував помічник на громадських засадах народного депутата Юлія Мамчура.

Про це сам Мамчур повідомив у Facebook. 

"Щойно мені повідомили про інцидент, що стався за участю мого помічника на громадських засадах. Перш за все, приношу вибачення дітям і батькам за його ганебний вчинок. Хочу наголосити, що кожна людина, незалежно від свого статусу, несе відповідальність за свої дії перед законом. У свою чергу, мною прийняте рішення про позбавлення його статусу помічника народного депутата на громадських засадах", - зазначив він.

Зі свого боку, деталі інциденту повідомив журналіст Володимир Горковенко.

"У Вишневому один мудак стріляв в дітей, котрі на стадіоні грали у футбол. Мудак був п'яний. Аналіз показав 2,64 проміле алкоголю. Знайшли три гільзи. Стріляв з травмата. Одна дитина поранена в ногу. Цей мудак виявився помічником нардепа", - зазначив журналіст.

Читайте також: Директору кафе, який застрелив відвідувача, повідомили про підозру

Він додав, що чоловік, який стріляв, виявився помічником народного депутата "на громадських засадах".

"Але після цієї історії стане колишнім помічником. Нардеп Юлій Мамчур запевнив, що "ксіва" йому точно не допоможе", - додав Горковенко.

Раніше у вівторок Головне управління Національної поліції в Київській області повідомило, що в місті Вишневому під Києвом сталася стрілянина на стадіоні, яку влаштувала невідома особа. Повідомлялося також, що правопорушника затримано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-