"Світ велетнів" на Співочому полі: гігантська краса із 240 тисяч квітів

Фото
Укрінформ
У Києві квіткову виставку "Світ велетнів" на Співочому полі відвідали протягом тижня 15 тисяч осіб.

Про це повідомили у КО "Київзеленбуд", інформують у КМДА

"15 тисяч киян та гостей міста вже відвідали квіткову виставку "Світ велетнів", де унікальні експозиції перенесли їх у світ гігантів, зробили фото на фоні величезних трав'яних скульптур на головній алеї, відпочили у зручних та захищених від сонця шатрах та насолодилися гастрономічними пропозиціями фуд-корту", - розповів керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event Денис Погорєлко.

Він наголосив, що це лише початок, бо далі на Співочому полі на відвідувачів чекатимуть гастрономічні майстер-класи, кіно під відкритим небом, ярмарки хенд-мейду, святкові сімейні пікніки, дитячі атракціони.

Читайте також: У столичному парку відбудеться концерт класичної музики, присвячений Австрії

"Виставка квітів "Світ велетнів" на Співочому полі - це можливість побачити неймовірні квіткові інсталяції предметів із будинку справжнього велетня. Зусиллями працівників районних КП УЗНів (комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень - ред.) створено гігантську красу із 240 тисяч однорічних квітів, вирощених у власних теплично-оранжерейних комплексах", - розповіла в. о. генерального директора КО "Київзеленбуд" Наталія Бєлоусова.

Вона наголосила, що Співоче поле - це унікальний креативний простір, де кожного року Київзеленбуд проводить 4 фестивалі квітів із майстер-класами, виставками та ярмарками.

Як відомо, 15 червня на Співочому полі в Києві розпочалася щорічна літня виставка квітів "Світ велетнів". 240 тисяч різноманітних квітів на площі більше 2 тисяч квадратних метрів створили унікальний та різнобарвний світ гігантських квіткових інсталяцій різноманітних предметів людини-велетня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-