На вулиці Борщагівській до 16 липня обмежать рух

На вулиці Борщагівській до 16 липня обмежать рух

Укрінформ
На вулиці Борщагівській у Києві обмежать рух транспорту та пішоходів у зв'язку із реконструкцію колектора.

Про це інформує КМДА

«З урахуванням звернення ПАТ «Акціонерна компанія «Київводоканал» до 16 липня буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару на вулиці Борщагівській - від перетину будинку № 122 із вулицею Боткіна», -  ідеться в повідомленні.

Як зазначається у відповідному розпорядженні КМДА, це пов'язано із реконструкцією каналізаційного колектора на вулиці Борщагівській (камера в районі Повітрофлотського мосту) у Солом'янському районі.

У КМДА повідомляють, що роботи триватимуть відповідно до розробленої та затвердженої у встановленому порядку проектної документації. 

Читайте також: У Києві в неділю закриють вхід на чотири станції метро

Так, «Київводоканал» має розробити і погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції тимчасову схему організації дорожнього руху. При цьому під час реконструкції буде забезпечено вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів.

Після завершення робіт підприємство зобов'язано до 16 липня відновити покриття тротуарів і проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-