Кличко привітав учасників Київського балу

Кличко привітав учасників Київського балу

Укрінформ
Мер столиці Віталій Кличко привітав гостей та учасників Київського балу на Контрактовій площі, підкресливши, що цей захід об'єднує всіх любителів танцю незалежно від їхнього віку, статі та статусу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мистецтво танцю має бути доступним для кожного, незалежно від статі, забезпеченості, статусу. Я радий вітати тисячі киян та гостей столиці України на першому в історії нашого міста Київському балу на Контрактовій площі, який є абсолютно безкоштовним", - сказав мер.

Він нагадав, що у квітні в Києві пройшов дорослий і дитячий благодійний Віденський бал, на якому вдалося зібрати 833 тис. грн на потреби Центру реабілітації для дітей з інвалідністю. Вихованці Центру і сьогодні прийшли на це свято у серці Подолу.

Крім того, підкреслив Кличко, зовсім недавно українська столиця приймала фінал Ліги чемпіонів УЄФА, ще раз продемонструвавши свій досвід в організації масштабних заходів міжнародного рівня.

Читайте також: Столична влада хоче, щоб Київський бал став традиційним

Як повідомляв Укрінформ, 1-2 червня у Києві проходить бал під відкритим небом. Очікується, що в ньому візьмуть участь не менше 70 тис. киян та гостей з усіх куточків України та з-за її меж. Заплановано живі зустрічі з зірками сцени та спорту, майстер-класи з сучасних танців від професійних хореографів, частування, фестиваль квітів та багато інших розваг.

Фото kr24.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-