Молитовний сніданок у Києві збере рекордну кількість гостей - депутат

Молитовний сніданок у Києві збере рекордну кількість гостей - депутат

Укрінформ
Національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України, за участю близько 700 гостей з 15 країн світу відбудеться у Києві 31 травня.

Про це Укрінформу повідомив один з організаторів проведення сніданку, народний депутат, голова міжфракційного депутатського об'єднання «За духовність, моральність та здоров'я України» Павло Унгурян (фракція «Народний фронт»).

«Національний молитовний сніданок проводиться вже всьоме, організований християнською групою у Верховній Раді України. Цьогоріч молитовний сніданок присвячений темі 1030-річчя хрещення Київської Русі. На ньому буде рекордна кількість учасників - близько 700 осіб з більш ніж 15 країн світу», - зазначив він.

За словами Унгуряна, планується, що участь у сніданку візьмуть Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. Також подія пройде за участю голів українських церков, Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, дипломатів, керівників дипломатичних місій.

Читайте також: Жебрівський провів "молитовний сніданок" із представниками різних конфесій

«Особливими гостями будуть гості із закордону, країн Європейського Союзу, депутати Європарламенту. Також очікуються і американські гості, а саме велика делегація із США на чолі із найвпливовішимидіячами Республіканської партії, діючий конгресмен Луї Гомерт», - наголосив депутат.

Особливим гостем сніданку є голлівудська зірка Стівен Болдвін, один із чотирьох братів актора Аліка Болдвіна, який, як зазначив Унгурян, приїхав підтримати Україну у важкі часи.

Сніданок відбудеться у міжнародному конгрес-центрі "Український дім".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-