Погром кіосків біля столичного метро: затриманим обирають запобіжний захід

Погром кіосків біля столичного метро: затриманим обирають запобіжний захід

Фото
Укрінформ
Затриманим Павлу Морозу, Ярославу Ткаченку та Роману Шевченку під час погрому біля метро "Лісова" обиратимуть запобіжний захід у Деснянському районному суді м. Києва.

Про це інформує портал "Судова влада" за матеріалами прес-служби суду.

Як зазначається, 29 травня 2018 року до Деснянського районного суду м. Києва надійшли клопотання слідчих СВ Деснянського УП ГУ НП в м. Києві про застосування запобіжних заходів щодо Павла Мороза, Ярослава Ткаченка та Романа Шевченка, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Погром кіосків біля столичного метро: затриманим обирають запобіжний захід/ Фото Данііла Шамкіна

"Судовий розгляд клопотання відносно Мороз П. В. відбудеться 29.05.2018 року о 15 годині 00 хвилин у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва (м. Київ, пр. Маяковського, 5-В), слідчий суддя Лісовська О.В", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що судовий розгляд клопотання щодо Ткаченка та Шевченка відбудеться також 29 травня о 15:00 у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва.

Про результати розгляду клопотань буде проінформовано додатково, повідомляють у прес-службі суду.

Як повідомляв Укрінформ, під час сутички на ринку біля метро "Лісова" у Києві у неділю було затримано 34 особи.

Кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили торгову точку продавця, який два дні тому побив військового пенсіонера, та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.

Унаслідок конфлікту троє правоохоронців постраждали.

25 травня продавець одного з кіосків ринку біля станції метро "Лісова" у Києві з кулаками накинувся на військового пенсіонера. Відео побиття у Facebook виклала дочка потерпілого.

Читайте також: Потрощені кіоски біля столичного метро: у сутичках постраждали троє поліцейських

26 травня поліція Києва повідомила, що вони затримали чоловіка, який побив військового пенсіонера на ринку поблизу станції метро "Лісова". Кримінальне провадження щодо цього випадку розслідується за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Столична поліція повідомила, що після проведення першочергових слідчих дій трьох учасників події затримали у порядку ст. 208 ККУ, вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні групового хуліганства. Усіх інших, доставлених до УП, відпустили. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-