Потрощені кіоски біля столичного метро: у сутичках постраждали троє поліцейських

Потрощені кіоски біля столичного метро: у сутичках постраждали троє поліцейських

Фото
Укрінформ
У Києві троє правоохоронців постраждали внаслідок конфлікту на ринку біля станції метро "Лісова", де сьогодні невідомі пошкодили торгову точку продавця, який напередодні побив військового пенсіонера. 10 учасників сутички затримано.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Поліцейські втрутилися у ситуацію і припинили протиправні дії. У результаті конфлікту троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу. Десятьох активних учасників затримали і доставили до управління поліції", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За попередньою інформацією поліції, кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили торгову точку продавця, який два дні тому побив військового пенсіонера і вчора був затриманий, та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.

Зараз слідчі вивчають записи відеонагляду, зокрема і ті, що розміщені у мережі Інтернет, тож діям кожного доставленого нададуть правову кваліфікацію, зазначив Крищенко.

Він також додав, що слідчі Деснянського управління поліції розпочали два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії.

Читайте також: У поліції розповіли, як патрулюватимуть столицю після фіналу ЛЧ

Як повідомлялося, 25 травня продавець одного з кіосків ринку біля станції метро "Лісова" у Києві з кулаками накинувся на військового пенсіонера. Відео побиття у Facebook виклала дочка потерпілого.

26 травня поліція Києва повідомила, що вони затримали чоловіка, який побив військового пенсіонера на ринку поблизу станції метро "Лісова". Кримінальне провадження щодо цього випадку розслідується за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: Громадське телебачення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-