Лікарні Києва підготувались до ЛЧ: медики з іноземною та резерв ліжок

Лікарні Києва підготувались до ЛЧ: медики з іноземною та резерв ліжок

Укрінформ
Медичні заклади Києва готові до надання своєчасної допомоги вболівальникам фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 та «Фестивалю чемпіонів УЄФА – 2018».

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції локацій проведення Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє прес-служба міської влади.

"У приймальних відділеннях лікарень чергуватимуть медики, що володіють іноземними мовами", - розповів Поворозник.

За його словами, згідно з наказом Департаменту охорони здоров’я впродовж 24-26 травня цілодобово у режимі підвищеної готовності працюватимуть київські міські клінічні лікарні №№ 1, 2, 6, 12, 17, 18, Олександрівська клінічна лікарня м. Києва, Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги та Київська міська клінічна офтальмологічна лікарня "Центр мікрохірургії ока".

Читайте також: До Києва на Лігу чемпіонів прибули рятувальники з 9 областей

Посадовець наголосив, що у всіх цих закладах створено резерв вільних ліжок та забезпечено постійне оновлення необхідного запасу медикаментів, дезінфекційних засобів, індивідуальних засобів захисту, в тому числі на випадок ускладнення епідеміологічної ситуації. Київський міський центр крові має необхідний запас компонентів і препаратів крові.

Екстрена медична допомога гостям, учасникам та вболівальникам матчів УЄФА надаватиметься бригадами швидкої медичної допомоги.

«Загалом у цілодобовому режимі чергуватиме 181 бригада вдень та 130 уночі. А безпосередньо захід обслуговуватиме 30 з них», – зауважив Поворозник.

Він уточнив, що київські «швидкі» чергуватимуть в аеропортах, на залізничному вокзалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-