Київ розраховує на розуміння УЄФА щодо неприйнятності реклами Газпрому

Київ розраховує на розуміння УЄФА щодо неприйнятності реклами Газпрому

Укрінформ
Київ розраховує на розуміння з боку УЄФА щодо неприйнятності згадування російського "Газпрому" на рекламних стендах.

Про це заявив головний представник КМДА з питань, пов’язаних з проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 Андрій Мирошніченко, повідомляє прес-служба КМДА.

"У процесі перемовин із УЄФА було визначено, що при організації "Фестивального містечка" обумовлена активація усіх партнерів УЄФА, окрім "Газпрому". Ми вдячні УЄФА за розуміння і за те, що вони пішли на відмову від промо-стенду цієї компанії, офіційної локації та окремої реклами, на кшталт Adidas, MasterCard, Lays та інших спонсорів. Адже місто не в праві втручатися у спонсорські стосунки УЄФА. Проте, навіть згадування лого компанії серед загального переліку спонсорів Ліги чемпіонів стало для нас неприємною несподіванкою. У дресінгу Києва, за який відповідає безпосередньо КМДА, не має і навіть не могло бути мови про жодне згадування цієї компанії", – наголосив Мирошніченко.

Він повідомив, що наразі місто проводить додаткові переговори щодо вирішення цього питання і сподівається на розуміння з боку УЄФА.

Читайте також: У КМДА назвали жартом інформацію про “вільні” 2000 квитків на фінал ЛЧ

"Дії з боку Росії: анексія Криму, війна на Сході, і, як наслідок, наше ставлення до всіх і всього, що пов’язане з країною-агресором, на жаль, зрозумілі не всім у світі. Проте, я сподіваюсь, що ми таки знайдемо повне розуміння з боку УЄФА", – додав Мирошніченко.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК "Олімпійський". У фінал вийшли ФК "Реал Мадрид" та ФК "Ліверпуль".

У сезоні 2017/2018 фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок відбудеться 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського. У фіналі – ФК "Вольсбург" та ФК "Ліон".

"Фестивальне містечко" – традиційна офіційна локація фіналів Ліги чемпіонів, організацією якої займається УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-