На Олімпійському встановили майже дві сотні безконтактних терміналів

На Олімпійському встановили майже дві сотні безконтактних терміналів

Укрінформ
Ощадбанк та Mastercard встановили 185 POS-терміналів для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський» до Ліги чемпіонів, тож вболівальники матимуть змогу розраховуватись за їжу та напої платіжними картками чи пристроями з NFC-гаманцями.

Про це йдеться в прес-релізі Ощадбанку, що є в розпорядженні Укрінформу.

«До UEFA Champions League Final Kyiv 2018 на НСК «Олімпійський» встановлено 185 найсучасніших POS-терміналів з технологією безконтактної оплати Mastercard. Мережа розпочне роботу в день матчу і працюватиме на стадіоні й після події», - йдеться в повідомленні.

Ощадбанк та компанія Mastercard встановили мережу для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський». На 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону встановлено 185 безконтактних POS-терміналів Ощадбанку.

Читайте також: Як перекриватимуть київські вулиці на час фіналу Ліги Чемпіонів

Першими оцінити переваги безготівкової оплати на головній арені країни зможуть гості UEFA Champions League Final Kyiv 2018, що відбудеться 26 травня. Вболівальники матимуть змогу розраховуватись за їжу та напої платіжними картками чи пристроями з NFC-гаманцями. Зі свого боку Mastercard виступив куратором технічної частини реалізації проекту, ексклюзивним банком-еквайром проекту став Ощадбанк.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-