З Київенерго людей і майно переводять до іншої структури

З Київенерго людей і майно переводять до іншої структури

Укрінформ
До КП "Київтеплоенерго" переведено з ПАТ "Київенерго" понад 5 тисяч працівників.

Про це під час засідання Колегії КМДА зазначив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найбільш стратегічним напрямом підготовки до наступного опалювального сезону є забезпечення сталого функціонування комунального підприємства "Київтеплоенерго". На даний момент до нового комунального підприємства переведено понад 5 тисяч осіб технічного та керівного складу "Київенерго", - зазначив Науменко.

Читайте також: Київенерго Ахметова хоче "переписати" на столицю свої борги і штрафи - депутати

За його словами, на сьогоднішній день повернуто з власності та користування ПАТ "Київенерго" понад 76 тисяч одиниць муніципального теплоенергетичного майна.

Крім того, рішенням Київської міської ради було збільшено обсяг статутного фонду підприємства "Київтеплоенерго" до 1,2 млрд грн.

"Підприємством отримані всі необхідні дозволи, тарифи та ліцензії, окрім ліцензій та тарифів на виробництво теплової та електричної енергії на ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та заводі "Енергія". На сьогодні таки відсутній кворум в НКРЕКП, з 1 червня очікується зміна ціни на газ. На сьогодні ми перебуваємо в переговорному процесі з "Нафтогаз", який обов’язковою умовою для заключення угоди на газопостачання ставить передачу боргу за газ від "Київенерго" на нове комунальне підприємство", - зазначив столичний чиновник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-