У Києві ремонтують пʼять транспортних розв'язок

У Києві ремонтують пʼять транспортних розв'язок

Фото
Укрінформ
У Києві проводяться ремонті роботи на п'яти транспортних розв'язках.

Про це повідомляє КК "Київавтодор".

"На 5-ти транспортних розв’язках столиці тривають ремонті роботи", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в активній фазі капітальний ремонт шляхопроводу на перетині просп. Комарова і бульв. Вацлава Гавела та кільцевої розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, де одночасно ремонтуються 3 шляхопроводи та 4 підземні пішохідні переходи.

Водночас на шляхопроводі на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського дорожники вже завершують ремонт – на об’єкті проводяться опоряджувальні роботи. 

На двох інших шляхопроводах – на вул. Алма-Атинській та на перетині вул. Олени Теліги і вул. Кирилівської – капітальний ремонт було розпочато цими вихідними.

Зазначається, що дорожники відновлюють не тільки проїжджу частину, а й тротуари і штучні споруди, які розташовані на ній. Саме такий підхід наразі застосовано при капітальному ремонті вулиць Алма-Атинської та Олени Теліги. У обох випадках поряд із масштабним ремонтом вулиць розпочато і капітальний ремонт шляхопроводів.

Читайте також: Кличко анонсував підвищення цін на столичний транспорт

Варто зазначити, що востаннє шляхопровід на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської капітально ремонтували у 1963 році, а шляхопровід на вул. Алма-Атинській взагалі не знав повноцінного ремонту з моменту будівництва у 1959 році.

Фото: "Київавтодор"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-