Кличко анонсував підвищення цін на столичний транспорт

Кличко анонсував підвищення цін на столичний транспорт

Укрінформ
Столична влада завершує процес розрахунків щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє сайт міського голови.

"Ми зараз завершуємо процес розрахунків. І на скільки саме потрібно підвищувати вартість проїзду, підрахують фахівці - економісти. - Наше завдання - щоб транспортна інфраструктура, від якої залежить життєдіяльність нашого міста, продовжувала функціонувати без збоїв", - наголосив мер.

Відтермінування процесу підвищення тарифів, пояснив Кличко, призводить до того, що влада не може динамічно оновлювати транспортний парк, що в результаті може призвести до збоїв в роботі системи громадського транспорту міста.

Разом з тим, Кличко наголосив, що пільги для окремих категорій населення будуть збережені: "Збережеться безкоштовний проїзд для пенсіонерів, школярів, ветеранів АТО, багатодітних родин. Соціально вразливі групи будуть однозначно захищені".

Читайте також: У Кличка прокоментували повідомлення про 8 гривень за проїзд

За словами міського голови, головне завдання, яке сьогодні столична влада має вирішити, - як вивести комунальні підприємства громадського транспорту на беззбитковий рівень роботи. "На сьогодні, щоб транспортні підприємства Києва працювали, ми дотуємо з бюджету міста 1 млрд 800 млн гривень щорічно", - додав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-