Київ без води: чотирьом районам

Київ без води: чотирьом районам "закриють крани" лише на добу

Укрінформ
Водопостачання у чотирьох районах Києва буде частково відсутнє лише добу - з 10:00 30 березня до 7:00 31 березня.

Про це під час брифінгу щодо масштабного відключення споживачів від централізованого водопостачання заявив перший заступник директора-головний інженер Департаменту експлуатації водопровідного господарства ПрАТ "АК "Київводоканал" Володимир Костюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Київводоканалом прийнято рішення про відключення на добу насосної водопровідної станції "Крутогірна", - сказав Костюк.

За його словами, Київводоканал планує провести реконструкцію енергогосподарства станції "Крутогірна" із заміною насосного обладнання.

"Це дозволить збільшити міжремонтні терміни і зменшити трудозатрати на профілактичне обслуговування, знизити зношеність насосного обладнання та підвищити надійність та ефективність його роботи, а також зменшити втрати води в мережі", - зазначив Костюк.

Читайте також: У столиці шахраї “опломбовують” лічильники від імені Київводоканалу

За його словами, в ході обстеження станції було виявлено, що чотири одиниці запірної арматури знаходяться в аварійному стані. Їх і мають намір замінити.

Як повідомлялося, напередодні Київводоканал заявив, що у п'ятницю та суботу в деяких районах столиці, зокрема у Голосіївському, Святошинському,  Солом’янському та Шевченківському, обмежить водопостачання через відключення насосної водопровідної станції "Крутогірна" для заміни аварійної запірної арматури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-