У столиці шахраї “опломбовують” лічильники від імені Київводоканалу

У столиці шахраї “опломбовують” лічильники від імені Київводоканалу

Укрінформ
Останнім часом до контакт-центрів Київводоканалу надходять скарги щодо шахрайства із процедури опломбування лічильників та їх передачі на комерційний облік.

Про це попередили в ПрАТ «АК «Київводоканал».

"Київводоканал офіційно заявляє, що не співпрацює із жодними підрядними організаціями для проведення процедури опломбування лічильників, а також запевняє, що жодна інформація про опломбування та передачу таких лічильників на комерційний облік не надходить", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київенерго нагадує: від сплати “комуналки” залежить світло в домі та ремонт

За інформацією мешканців, до їхніх квартир приходять невідомі та представляються уповноваженими особами Київводоканалу або підрядної організації ТОВ «Мастергаз». Шахраї пропонують за грошову компенсацію опломбувати лічильник та передати його на комерційний облік, вимагаючи від споживачів надати пакет документів для нібито оформлення договору. Після цього опломбовують лічильник пломбами, схожими на пломби Київводоканалу.

“Щоб не стати жертвою шахраїв, перевіряйте наявність посвідчення працівника Київводоканалу та слідкуйте, щоб у його наряді був вказаний номер вашої квартири”, - наголошують у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-