У Києві цілодобово чергуватимуть Нацгвардія, кінологи та “поліція діалогу”

У Києві цілодобово чергуватимуть Нацгвардія, кінологи та “поліція діалогу”

Фото
Укрінформ
МВС залучила до охорони громадського порядку у Києві підрозділи патрульної поліції, превентивного блоку, кінологів і військовослужбовців Нацгвардії, а також антиконфліктні групи.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

"До цілодобового патрулювання залучені підрозділи патрульної поліції, превентивного блоку, кінологи та військовослужбовці Нацгвардії, а також антиконфліктні групи. Додаткові посилені наряди заступають на службу з метою протидії злочинності та недопущення спроб дестабілізації оперативної обстановки", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що правоохоронці орієнтовані на превентивну роботу, припинення правопорушень та миттєве реагування на повідомлення від громадян.

Читайте також: Відсьогодні Київ посилено охоронятимуть для недопущення дестабілізації

Раніше у МВС заявили, що 18 березня, у день виборів президента РФ, з метою уникнення провокацій і можливих тяжких наслідків підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій - відповідно до Віденської конвенції. При цьому доступ до російських дипустанов в Україні матимуть лише особи з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ в цей день на територію диппредставництв допускатися не будуть.

8 березня націоналістичні організації ВО "Свобода", "Національний корпус" та "Правий сектор" заявили про намір заблокувати 18 березня дипломатичні установи РФ у Києві, Харкові, Одесі та Львові, щоб не допустити голосування на виборах президента РФ на території України.

Згодом ГО "Національні дружини" заявили, що приєднаються до "Національного корпусу" під час проведення акції під диппредставництвом Російської Федерації у Києві у день виборів президента РФ 18 березня.

Крім того, 18 березня акцію в центрі столиці планують прибічники екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-