Не всі київські виші поновили навчання попри рекомендацію МОН

Не всі київські виші поновили навчання попри рекомендацію МОН

Укрінформ
Київський університет імені Т. Шевченка, Київський економічний університет імені В. Гетьмана, Київський політехнічний університет імені І.Сікорського не відновили навчання попри рекомендації Міносвіти.

Про це повідомляється на сайтах вказаних університетів.

"Аудиторні заняття на всіх факультетах, в інститутах, коледжах та ліцеях з 03 березня 2018р. по 11 березня 2018р. призупинено", - йдеться в повідомленнях.

У КПІ оголосили вільними від аудиторних занять дні з 3 по 7 березня 2018 року.

Натомість Національний медичний університет (НМУ) імені О. Богомольця продовжує навчання. 

Читайте також: Усі заклади освіти з 5 березня поновлюють навчання

Як повідомляв Укрінформ, Міненерго запровадило до 6 березня режим економії газу. З цією метою тимчасово скасували заняття у шкільних, дошкільних і вищих навчальних закладах. Зважаючи на свята та вихідні, поновити роботу навчально-виховних закладів планувалося 12 березня.

Водночас вранці 3 березня Президент Петро Порошенко заявив, що критична ситуація з газом вже позаду, оскільки, зокрема, є “різке збільшення” постачання газу в Україну з країн ЄС - Польщі, Словаччини, Угорщини.

Згодом Міністерство енергетики та вугільної промисловості прийняло рішення зняти обмеження з газопостачання і запропонувало відновити навчальний процес у закладах освіти з 5 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-