У Києві виявили нічний цех з виробництва шаурми, де працювали і жили нелегали

У Києві виявили нічний цех з виробництва шаурми, де працювали і жили нелегали

Фото
Укрінформ
У Києві поліцейські виявили незаконний м’ясопереробний цех, на якому працювали десять громадян іншої держави без документів, що дають право перебувати на території України.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Під час відпрацювання операції «Мігрант» працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з колегами із прокуратури, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів та Державної міграційної служби провели санкціонований обшук на проспекті Степана Бандери.

Читайте також: Вогненебезпечна шаурма: у Дніпрі ліквідували масштабну пожежу

Працівники поліції з’ясували, що у приміщенні підприємства чоловіки і жінки працювали та жили. Більше того, аби не привертати до себе увагу, нелегали працювали вночі. За фактом незаконного перебування на території України на іноземців складені протоколи за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зараз вирішується питання щодо подальшого місця проживання іноземців.

У Києві виявили підпільний м’ясопереробний цех, де працювали нелегальні мігранти / Фото: npu.gov.ua

Відносно роботодавця – місцевого мешканця, який організував нелегальний цех, складено протокол за ст. 204 (Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, буде ретельно перевірена законність його підприємницької діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-