У Києві цьогоріч оновлять 128 парків і скверів

У Києві цьогоріч оновлять 128 парків і скверів

Укрінформ
КО "Київзеденбуд" планує протягом 2018 року оновити 128 парків і скверів у столиці.

Про це на прес-конференції поінформував генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Попередні роки були рекордними з точки зору облаштування зелених зон. У 2016 році було оновлено 64 зелені зони - у 2017 було відновлено 120 об’єктів. У цьому році планується оновити 128 парків та скверів", - сказав Наконечний.

За його словами, "Київзеленбуд" виділив 10 пріоритетних парків, у яких плануються роботи з капітального ремонту та реконструкції. Це, зокрема, парк "Партизанська слава" в Дарницькому районі, парк "Перемога" у Дніпровському, парк імені Романа Шухевича в Деснянському, парк "Наталка" в Оболонському, парк відпочинку "Оболонь" в урочищі "Наталка", Печерський ландшафтний парк у Печерському, Куренівський парк у Подільському, парк "Совки" в Святошинському, парк "Відрадний" у Солом’янському, Сирецький парк у Шевченківському районах Києва.

Читайте також: Киян закликають підтримати петицію про створення скверу імені Василя Сліпака

Наконечний зазначив, що торік працівники "Київзеленбуду" посадили 120 тисяч дерев і кущів, а також 12 мільйонів квітів. Цього року планується висадити 140 тисяч дерев і кущів, 13 мільйонів квітів.

Він нагадав, що відповідно до Стратегії розвитку "КО "Київзеленбуд" на 2017-2021 роки у 2018 році заплановано збільшення кількості зелених насаджень та об'єктів природно-заповідного фонду, будівництво насосних станцій та поливо-зрошувальних систем, будівництво пелетної лінії для переробки листя та гілля, створення креативного арт-простору. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-