Резонансне самогубство: університет Богомольця відсторонив заступницю декана

Резонансне самогубство: університет Богомольця відсторонив заступницю декана

Укрінформ
Керівництво медуніверситету ім. Богомольця відсторонило від виконання обов’язків заступницю декана по роботі з іноземними студентами на час розслідування ситуації зі зниклою студенткою з Туркменістану.

Про це йдеться у заяві на сайті навчального закладу.

"Керівництво НМУ імені О.О. Богомольця відсторонило від виконання обов’язків заступника декана по роботі з іноземними студентами Тетяну Тімохіну на час розслідування ситуації із зниклою студенткою НМУ. Заяву заступника декана Тімохіної Т.О. щодо відсторонення задоволено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідний наказ підписано 19 лютого у зв’язку із проведенням розслідування Солом’янським управлінням поліції Головного Управління Національної поліції в м. Києві щодо обставин зникнення Мукаддас Насирлаєвої.

Як повідомлялося, у Києві поліція порушила кримінальну справу за фактом доведення до самогубства 19-річної студентки Туркменістану.

Читайте також: Університет Богомольця пояснив, чому відрахував студентку з Туркменістану

У столичній прокуратурі зазначили, що за оприлюдненою у ЗМІ інформацією, на такий вчинок дівчину могли підштовхнути труднощі, які виникли в неї під час навчання в університеті, та непорозуміння із його керівництвом.

Водночас у туркменській діаспорі заявили, що зникла студентка Національного медуніверситету імені Богомольця Муккадас Насирлаєва стрибнула з мосту у Києві після того, як деканат відмовився видати їй заяву, необхідну для продовження посвідки на проживання в Україні.

Столичні водолази проводять роботи з пошуку студентки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-